Er komen veel mensen in mijn praktijk met diverse klachten. Zoals u op mijn homepagina heeft kunnen lezen ben ik overtuigd van het zelf-herstellend vermogen van het lichaam. Vanuit mijn professionaliteit ondersteun en activeer ik dat zelf herstellend vermogen.

Daarnaast eten en bewegen wij op een bepaalde manier en zijn onderhevig aan allerlei stressprikkels. Dit heeft allemaal invloed op hoe we ons voelen en hoeveel energie we hebben.

Deze Vitalityscan geeft o.a. informatie over de lichaamssamenstelling, organen, hart en bloedvaten. Ook het autonome zenuwstelsel, de wervelkolom en lymfesysteem worden in beeld gebracht.
Tevens wordt zichtbaar welke voeding wel of niet bij u past en of u eventueel mineralen en vitamines tekort komt.

De meting is snel, veilig en pijnloos. De meting bestaat uit het plaatsen van handen en (blote) voeten op een metalen plaatje, 2 electroden op het voorhoofd en een zuurstofmeter aan de wijsvinger.

Gedurende 2 minuten worden 4 verschillende metingen gedaan. Deze worden onderling geanalyseerd en in duidelijke plaatjes en getallen weergegeven.

Zie onderstaand een voorbeeld van een afbeelding van de resultaten:

Met deze Vitalityscan kan ik in samenwerking met een vitalityexpert, die de scan afneemt, een nog beter en gerichter advies geven over uw voeding en beweging als aanvulling op mijn behandelingen.
Dit alles om een nog beter resultaat te bereiken zodat u zich weer snel gezond en fit zult voelen.

De meting is inclusief een gesprek met een vitalitycoach die de scan heeft afgenomen. Tijdens dit gesprek wordt de informatie uit de meting besproken en op maat advies gegeven.
U krijgt een formulier mee waarop enkele resultaten voor u worden genoteerd.
In totaal zal dit 1 uur in beslag nemen.

De kosten van de scan inclusief adviesgesprek bedraagt € 95,-
(Mocht u uitslagen geprint mee naar huis willen nemen dan komt hier € 10,- bij)