Quantum Touch

Quantum Touch:

Quantum Touch is een methode waarbij het zelfgenezend vermogen van het lichaam sterk gestimuleerd wordt. Het principe is eenvoudig. Door middel van ademhalingstechnieken en visualisaties verandert de behandelaar zijn/haar trillingen naar een zeer hoog niveau. Door de handen op de pijnlijke plek of het zieke gebied te houden zal het lichaam resoneren, zich dus aan de hoge trillingsfrequentie aanpassen. Hierdoor wordt de lichaamsintelligentie aangesproken en kan het lichaam doen wat het nodig vindt om genezing te verkrijgen. De lichaamsintelligentie beslist hoe en waar de heling plaats zal vinden, niet de behandelaar.

Veel mensen denken dat zij andere mensen kunnen genezen. Volgens de Quantum natuurwetten is het zo dat helen altijd zelfgenezend is. De cellen in ons lichaam hebben de basiswens dat ze goed willen functioneren en daardoor zullen ze zich uiteindelijk zelf helen. Het lichaam beschikt hiervoor over een buitengewone intelligentie en enorme capaciteit.

QUANTUM TOUCH BEHANDELING
De behandeling met Quantum Touch begint altijd met het controleren op de scheefstand van rugwervels en botten, en het rechtzetten daarvan. Dit is een heel belangrijk aspect. Hierdoor is Quantum Touch in staat om ‘wonderen’ te verrichten. De intelligentie van het lichaam gebruikt de Quantum energie (door lichte aanraking) om botten en wervels te laten bewegen en terug te laten schuiven naar hun oorspronkelijke plaats. Dat proces gebeurt door de lichaamsintelligentie en de zelfgenezingskracht van het lichaam.

Scheefstand kan voor veel ongemak en pijn zorgen. Zij veroorzaakt een energieblokkade waardoor veel zenuwen niet optimaal kunnen functioneren. Zenuwen zorgen ervoor dat de juiste hoeveelheid energie overal in het lichaam terecht kan komen. Zenuwen uit de wervelkolom hebben een directe verbinding met alle organen. Een blokkade in het lichaam zal de energiestroom in het lichaam belemmeren en daardoor worden meridianen* en chakra’s** negatief beïnvloed. De energie is niet in staat om ongehinderd door het lichaam te stromen wat allerlei klachten veroorzaakt.

WELKE KLACHTEN KUNNEN WORDEN BEHANDELD MET QUANTUM TOUCH

Vrijwel alle klachten kunnen worden behandeld, zoals:

  • Een slechte houding, krom of scheeflopen, voetklachten.
  • Rugklachten en hernia.
  • Nekklachten, hoofdpijn, schouderklachten.
  • Het corrigeren van bekken- en schedelscheefstand.
  • Ontstekingen en verwondingen.
  • Vermoeidheidsziektes, ontspanning en slaapverbetering.
  • Emotionele onbalans, depressie, burnout.

Een aanzienlijke verbetering of volledige genezing hangt af van een aantal factoren die je niet altijd in de hand hebt. Daarom is het belangrijk dat je gewoon Quantum Touch toelaat en het zelfgenezende vermogen van je lichaam zijn werk laat doen.

* Meridianen: Dit zijn volgens de Chinese geneeskunde de energiekanalen in je lichaam waardoor de levensenergie stroomt.
** Chakra’s: Dit zijn de energiecentra van het lichaam.