Groeps ( Engelen) Healing

Ervaar ook eens wat een groeps-Engelen-Healing met u kan doen.
De ervaringen van deze Healing lopen uiteen van: heel erg rustgevend, tot erg bijzonder en onverklaarbaar. Enkele deelnemers zijn zelfs op deze manier van (pijn) klachten af gekomen of hebben mooie inzichten en antwoorden gekregen.
De kracht van deze Healing zit mede in het feit dat het in een (kleine) groep plaatsvindt en de energie hierdoor versterkt wordt. Iedereen is van harte welkom.

Deze zachte en liefdevolle Healing wordt door Engelen, Gidsen en Lichtwezens gegeven. Ik mag hierbij de schakel zijn tussen jou en de Lichtwereld en zorg ervoor dat de Healing plaatsvindt. Tijdens een Healing ontvang je datgene wat je op dat moment nodig hebt en ook wat je kunt ontvangen. Voor de een is dat misschien vermindering van de(pijn) klachten, terwijl voor de ander juist de achterliggende problematiek wordt aangepakt.

De ervaringen tijdens een sessie zijn zeer uiteenlopend maar hebben altijd een positief effect. Er wordt tevens een proces op gang gebracht waarin datgene wordt aangepakt wat jij op dat moment nodig hebt. De een merkt daar direct iets van, terwijl een ander misschien pas in de periode daarna veranderingen bemerkt. Het is een erg ontspannen en rustgevende Healing die inzichten geeft en belangrijke veranderingen in gang zet.

Een sessie verloopt als volgt:

  • We starten met een ontspanningsoefening.
  • Ik vraag daarna de Engelen, Gidsen en andere Lichtwezens om jou een Healing te geven.
  • Deze Healing duurt ongeveer 45 minuten en verloopt verder in stilte.
  • Daarna breng ik je weer terug in de ruimte en zorg ik dat je weer goed gegrond bent.

Deze sessies vinden alleen op afspraak plaats.

Wil je een afspraak maken neem dan contact op via carla@vitalityspirit.nl