Gastenboek

Welkom op mijn gastenboek.
Ik nodig iedereen uit om zijn ervaringen met vitality spirit hier kenbaar te maken.

Verder wens ik je veel leesplezier.

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 44.210.99.209 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
80 berichten.
Emma Emma schreef op juni 25, 2018 om 12:04 pm
Lieve carla! Ik heb alle referenties uit je gastenboek gelezen en ik heb bijna geen betere woorden te zeggen want alles wat er over je geschreven wordt klopt helemaal!!! Ik vind je in 1 woord GEWELDIG!!! Jij laat mensen (waaronder mijzelf) door jouw behandelingen weer helemaal opbloeien! Elke keer als ik bij je ben voel ik me vrij en weer helemaal fris als je me weer hebt rechtgezet 😉 en elke keer na de behandeling mag ik n kaartje trekken en natuuuurlijk komt t altijd overeen 😛 de op afstand behandeling werkt ook echt fantastisch: ik slaap weer veel beter en ik ben niet meer zo onrustig. Ik hoef geen medicatie meer te slikken en ik voel me meer zelfverzekerder! Het resultaat van jouw hulp en behandelingen is echt ongeloofelijk!!! Ik raad het iedereen aan! Carla heeft t in zich en kan je echt betoveren met haar liefde en passie!! Lieve carla, je bent geweldig en ik ben je ontzettend dankbaar voor alles!!! Dikke kus xxx
Monique Sol Monique Sol schreef op juni 25, 2018 om 12:04 pm
Zelfs als ze op vakantie is helpt Carla mensen. Ondanks een verblijf in een 5 sterren hotel met alles erop en eraan kon ik niet slapen vanwege "rusteloze benen". Na 2 behandelingen van Carla ter plekke, heb ik er tot op de dag van vandaag geen last meer van en slaap ik beter. En dat terwijk ik al maanden problemen er mee had, ondanks allerlei voedingssupplementen en oefeningen. Ze is een engel met een bijzondere gave. en een groot hart. Ik ben haar erg dankbaar en zal haar zeker in toekomst inschakelen mochten er zich weer problemen voordoen.
Cindy Cindy schreef op juni 25, 2018 om 12:04 pm
Carla heeft echt een bijzondere gave!!! Vandaag nog heeft ze me op afstand van mijn kiespijn afgeholpen. Ik slik al dagen pijnstillers nav een mislukte ingreep bij de tandarts waardoor de kies verwijderd moest worden. Carla bood aan me op afstand te helpen en gedurende de sessie voelde ik de pijn steeds minder worden. Carla, nogmaals super bedankt!
lianne lianne schreef op juni 25, 2018 om 12:03 pm
Hoi Carla,
Ik heb al zo lang last gehad van claustrofobie of agorafobie of hoe je het ook wil noemen en al zo veel geprobeerd om er vanaf te komen, maar het hielp allemaal niet echt. Je zit op een gegeven moment in een verkeerde "denklus" waar je op een moment van paniek, niet uit kunt komen. Ik ben inmiddels 3 keer bij je geweest en dacht eerlijk gezegd: baat het niet, dan schaadt het niet, maar het heeft me echt geholpen! Ik kan het eigenlijk nog niet helemaal geloven en misschien kom ik voor de zekerheid toch nog 1 keer voor een behandeling, maar de ervaringen inmiddels met kleine(re) ruimtes, waaronder de trein en achterin een kleine auto, zijn PRIMA. Ontzettend bedankt Carla. Ik ben blij dat onze levenspaden elkaar hebben gekruist.
groetjes
lianne
Cindy van den Einden Cindy van den Einden schreef op juni 25, 2018 om 12:03 pm
Lieve Carla,

Jij bewijst telkens maar weer dat wonderen echt bestaan!!! Toen ik na 4 dagen nihil kolven bijna de moed op wilde geven heb jij me op afstand geholpen en ineens was alles anders. Dat ik dit zo heb mogen ervaren vind ik echt een wonder!! Diep respect voor alles wat je doet om anderen te helpen!!
Heel veel lieve groetjes van Cindy
Pete Pete schreef op juni 25, 2018 om 12:03 pm
Tjeetje carla!....respect voor alles!....je werkt zo hard voor je ontwikkelingen om andere mensen te kunnen helpen......een hele diepe buiging voor je!...
Naast het feit dat carla aan het ontwikkelen is voor zichzelf en anderen....is haar gaven ook echt! En zuiver!....haar intenties om mensen echt te helpen is oprecht....haar uitgangspunt is niet het geld verdienen maar het echte helpen, vandaar dat je haar kracht ook zo intens voel.....
marion huijskes marion huijskes schreef op juni 25, 2018 om 12:03 pm
Hallo Carla,

Dank je wel voor de bijzondere ervaring die ik heb mogen ervaren van Regenesis. Heerlijk om een week echt klachten vrij te zijn. Geen nek- en schouderklachten. Ook het wiebelen, als ik het zo mag noemen, was voor mij ook bijzonder, buiten je wil om te gaan bewegen.
Ook heb ik op die bijzondere dag van 8 januari een aantal lieve mensen mogen ontmoeten bij jou. Het leek wel of iedereen elkaar al kende.
Carla, dank je wel voor je gastvrijheid.
yvonne yvonne schreef op juni 25, 2018 om 12:02 pm
je gaf 3 mensen vandaag een gratis behandeling en dat vond ik heel mooi van je..het was ook open dag,vandaar..toen jij mij behandelde werd de plek van aanraking koud en ik begon op den duur zelfs met mn bovenlichaam rondjes te draaien..zoveel komt er dus los..ik was ook ijskoud nadien.Een uur lang.Mijn lichaam was dus al flink aan het werken..Ook hebben we na onze behandeling heel mooi over ons gevoel kunnen praten .Het was een mooie bijzondere ervaring..bedankt hier voor!!!!
Jolanda Schuermans Jolanda Schuermans schreef op juni 25, 2018 om 12:02 pm
Vandaag voor de eerste keer bij Carla geweest,en ik moet zeggen dat ik volledig in de hieronder door Jessica geschreven beleving kan meegaan.
Duurde even voordat ik ook in de stoel heen en weer zat te wiebelen zonder dat Carla mij in enigerlei richting duwde,het ging vanzelf......raar maar waar.Werd ook wat zweverig in mijn hoofd,wat ik later op de dag ook nog een keer terug kreeg.Ook was ik vanmiddag even wat aan het staren toen mijn ogen als het ware wat lichtje's draaide en er een randvervaging ontstond...waarna ik een keer knipperde met mijn ogen en het was verdwenen.Ik voel me nog wel wat moe in de nek en schouderpartij maar de draaiing naar zowel links als rechts is stukken beter(kopstaart botsing gehad)ben benieuwd wat het over een paar dagen zal zijn.Voor degene die twijfelen om een behandeling te ondergaan "GEWOON DOEN" is ook nog eens ontspannend!!!
Ben benieuwd of ik vanavond goed kan slapen zonder dat ik last heb van mijn nek.

Groetje's Jolanda

Prettige jaarwisseling en een gezond 2011!!
jessica jessica schreef op juni 25, 2018 om 12:02 pm
Vanmorgen mijn eerste behandeling gehad.
"Regenesis' heet het.

ZOO vaagg is dat !!!!!!!!!!!

Voor de behandeling, hadde we een korte intake. Waarin ik dus kort moest uitleggen wat ik mankeerde. Dus ik alles vertellen , alles maar ook mijn whiplash ,na een ongeluk overgehouden dat je die plek ook kon voelen ,
dus wilde het aanwijzen , maar hoefde niet van haar.
Toen had ik nog mijn vraagtekens erbij.

Ze begint met de behandeling ,

Elke keer wanneer Carla me lichtjes aanraakte ,
ging mijn lichaam zachtjes wiebelen van links naar rechts en terug .Wanneer de aanraking stopte
zat ik meteen weer stil. Weer een aanraking en weer ging ik van links naar rechts en terug . De hele tijd tot dat de aanraking weer stopte... Zo weirddd !!!
Ik had er niets over te zeggen .
Ik dacht zelf even , ik ga t tegenwerken , dat wiebelen,
maar dus niet he, was geen verzetten tegen !
Echt zo mafffffffff !!!!!!!!
Voelde me ook tijdens de behandeling een beetje zweverig.

Ik stond nog verbaasder NA de behandeling.
Ze begon over mijn whiplash, dat ik zei dat ik de wervel kon aanwijzen , die verschoven was , door mijn ongeluk,
dus ik met me hand naar me nek, dit is gewoon niet te geloven !!!!! Die wervel die 10 jaar lang links van de andere zat in mijn nek, zat nu recht op zijn plaats !!!!!!!!
Ik nogeens voelen , en weer , dacht echt van he, wat , hoe kan dat nou ?? en weer voelen ......... maar hij zat toch echt terug in het rijtje wervels van me nek. Heb zelf niets gevoeld of gemerkt ervan !
Zonder dat Carla geduwd gemasseerd , gekraakt of wat dan ook heeft.

Ze heeft me nauwelijks aangeraakt !!!

Hier ben ik dus heel blij mee en hoop dat hij netjes blijft zitten waar hij nu zit , haha. En dat de klachten die ik had daarvan nu dus ook gaan verminderen.

Verder voel ik me heel dubbel. Aan de ene kant voel ik een enorme rust, aan de andere kant voel ik me in de war , voel ik van alles......ik was na de behandeling ook ECHT moe ,
kapot , ben op bed gaan liggen en sliep zo, zonder te piekeren, wat ik anders altijd uren doe , voor ik in slaap val.
Heb ook veel last van nachtmerries, en ook vanmiddag toen ik sliep NIET 1 gehad ..... hoop echt dat dit zo blijft.

Dit alles werkt nog een aantal dagen door. Deze dagen kan het wat erger worden als dat het altijd geweest is.
Puur omdat er nu van alles in mijn lijf aan de gang is gezet.

Ben benieuwd en hoop echt dat ik me beter ga voelen
Else van Scheppingen Else van Scheppingen schreef op juni 25, 2018 om 12:01 pm
Lieve Carla,

Wat een schitterende en duidelijke site
Mooi werk doe je, jij bent ook iemand die puur met liefde en vanuit je hart werkt.
Liefs Else
Ruud van den Einden Ruud van den Einden schreef op juni 25, 2018 om 12:01 pm
Hoi Carla,

Ik ben inmiddels 2x bij je geweest en die twee keer hebben me bijzonder geholpen om dichter bij mezelf te blijven. De eerste keer had ik ontzettende nek en rugklachten. Tijdens die sessie voelde ik letterlijk een schijf in mijn ruggengraat terugschieten. Ik ben er ontzettend mee geholpen. Gemoedelijkheid en rust voel ik elke dag weer! Bedankt voor je hulp! en tot de volgende keer!

groetjes Ruud
Patricia ten Thij Patricia ten Thij schreef op juni 25, 2018 om 12:01 pm
Ik heb Carla op een speciale manier leren kennen. Jaren loop ik al met hoofdpijn klachten, zowel hormonaal- als stress- hoofdpijn. Ook ik heb al heel erg veel geprobeerd, maar niets hielp mij. Ja veel medicijnen slikken en plat liggen. Maar daar voel je je dan niet fijn bij. Het is rotzooi wat je in je lichaam stopt.
Nu heb ik vorige week 1 behandeling bij Carla gehad en de hoofdpijn is nog steeds weg en voel ik mij stukken lichter.
Ook heb ik de laatste tijd erg veel last van mijn maag, ook dat heeft ze behandeld en dat gaat ook nog steeds goed.
Ik ben een persoon dat moeilijk 'dingen"los kan laten en me kan overgeven aan iemand. Carla kreeg het voor elkaar om mij rustig te krijgen en te laten ontspannen. Het duurde eventjes, maar ik voelde het vertrouwen en kon me overgeven aan haar kunnen.
Ik heb 100% vertrouwen in haar, dat haar praktijk uitgroeit tot iets heel moois en dat ze nog meer mensen gaat helpen dan dat ze nu al doet.

Dank je wel Carla.

Groetjes Patricia ten Thij
van klant ontvangen: van klant ontvangen: schreef op juni 25, 2018 om 12:01 pm
Hallo Carla. T gaat idd al een stuk beter. We zijn meer uitgerust dan ervoor. Laatst
waren de honden plots een paar dagen agressief tegen elkaar. Toch es kijken... en ja
hoor. De magneet was van zijn plek gesprongen. We hebben m teruggelegd en de
volgende dag was t rustig. De electroaccupuncturist mat ook minder aardstraling in
ons lijf. Dus... Nogmaals dank. T gaat hier goed
Anja van Gulik Anja van Gulik schreef op juni 25, 2018 om 12:00 pm
Al jaren heb ik last van mijn nek, rug en mijn schouders. Ik denk alles bij elkaar al wel zeker 15 jaar. Heb van alles geprobeerd maar niets hielp; tenminste niet voor lange duur. Soms had ik het zo erg dat ik niet meer wist hoe ik moest gaan zitten! Op een gegeven moment werd mijn aandacht gewekt door de site van Carla en heb een afspraak met haar gemaakt.Ik heb helemaal niets met het bovennatuurlijke en het voor mij "onbegrijpelijke", maar ik dacht bij mezelf laat ik het eens proberen en baat het niet dan schaadt het niet! Maar tot mijn verbazing had ik er na de eerste behandeling al meteen profijt van. Ik kan niet zeggen dat het helemaal weg was, maar wel veel minder. Na enkele weken heb ik nogmaals een afspraak met Carla gemaakt en het gaat weer een stuk beter al de keer daarvoor. Ik wil niet zeggen dat het helemaal weg is, maar zo ik me nu voel is een hele tijd geleden geweest. Ik geloof best dat ik nog een keertje een afspraak zal moeten maken, maar het effect na 2 behandelingen is niet te geloven! Ik begrijp er echt niets van aangezien Carla me ook maar nauwelijks aanraakt, maar het resultaat is er en dat ik het belangrijkste.
Ik zou daarom ook iedereen die al lang met pijn e.d. loopt om eens een afspraak te maken; het is echt de moeite waard!
Carla, in ieder geval bedankt voor wat je al bij mij bereikt hebt; echt ongelofelijk!!!!!!!!
Henka Henka schreef op juni 25, 2018 om 12:00 pm
Carla, de Quantum touch & magnetisren heb ik bij jou mogen ontvangen! Het gaf mij een balans, innerlijke rust, en energie! Het was een heel bijzondere ervaring!
Dank je.
patricia patricia schreef op juni 25, 2018 om 12:00 pm
Ik heb al jaren klachten aan schouders,armen,polsen en nek. Ik ben bij Carla geweest en de klachten zijn een heel stuk minder. Ik heb de rest van de familie er ook naar toe gestuurd en ze hebben er allemaal baat bij. Mijn zus haar hoofd zat vol van zorgen een burnout dus en ze kan er nu weer tegen aan. Mijn ouders hebben door de ouderdom een versleten rug, knieën en handen na de behandeling zijn hun klachten ook veel minder. Mijn man moest op voor zijn rijbewijs en Carla heeft hem ook geholpen zodat hij niet zenuwachtig was en ze heeft hem zelfvertrouwen gegeven. dat heeft ook gewerkt. wat Carla ook doet je merkt altijd verschil. Carla nog bedankt voor alles.
Wendy Hora Wendy Hora schreef op juni 25, 2018 om 11:59 am
Onze zoon Ruben, toen 8 maanden oud, was erg onrustig 's nachts en was bijna ieder uur wakker. Bij opa en oma en bij zijn zus op de kamer sliep hij wel door en dat was voor ons een reden om eens verder op onderzoek uit te gaan. Via via zijn we met Carla in contact gekomen en zij is met een wichelroede zijn kamertje doorgegaan. Er liepen 3 stralen recht door zijn bedje heen en dat was dus de oorzaak. Ze heeft een magneet geplaatst en sindsdien slaapt hij door. Heerlijk om de nachten weer door te kunnen slapen!!! Carla bedankt!!!
Ursula Ursula schreef op juni 25, 2018 om 11:58 am
Na vier jaar met rugklachten rondgelopen te hebben ben ik bij Carla terecht gekomen. Daarvoor heb ik van alles geprobeerd....allerlei soorten therapie, foto's op het ziekenhuis laten maken maar er kwam niets uit. Ik zag in "de uitstraling" een stuk staan over iemand die bij Carla geweest was en helemaal geen klachten meer had. Ik heb direct een afspraak gemaakt en vond het een hele aparte ervaring! Tijdens de behandeling is het net of je in een zee staat en heel zachtjes met de deining meegaat. Maar dat ervaart ieder op z'n eigen manier natuurlijk.
Ik merkt de volgende dag al een hele verbetering en nu twee maanden later gaat het nog beter.
Ik ben vorige week een hele dag gaan winkelen zonder rugpijn!!!!! Voor de behandeling voelde ik na een half uur slenteren mijn rug al.
Ik wil daarom iedereen aanraden eens een behandeling te ondergaan.....het zal mischien niet bij iedereen helpen maar het is het proberen waard!!!!!!!!!!!!!!!
Carla bedankt.
Elke Elke schreef op juni 25, 2018 om 11:58 am
Ik ken Carla zakelijk in verband met een artikel dat ik over haar geschreven heb voor een regionaal blad. Tijdens dat interview sprak ze bescheiden maar met veel passie over haar werk. Wat ik zo leuk vond is dat ze iedere keer zelf nog zo verbaasd is over wat ze kan en teweeg brengt. Absoluut geen zweverig type maar iemand die met beide benen op de grond staat en anderen graag wil en ook kan helpen!! Iemand bij wie je je op je gemak voelt. Zelf heb ik later ook een behandeling gehad en je voelt echt (zonder dat ze je aanraakt) dingen in je lichaam gebeuren. Heel bijzonder. Daarna voelde ik me ook heel ontspannen.