Gastenboek

Welkom op mijn gastenboek.
Ik nodig iedereen uit om zijn ervaringen met vitality spirit hier kenbaar te maken.

Verder wens ik je veel leesplezier.

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 44.210.83.132 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
80 berichten.
stefanie stefanie schreef op juni 25, 2018 om 12:13 pm
Het duurde hele tijd voordat ze bij mij fibromyalgie hadden vast gesteld.
Als je het dan weet moet je een lange weg gaan om te zoeken ermee om te gaan.
Alles geprobeerd, veel geïnvesteerd maar allemaal zonder resultaat.
Carla had ik al eens eerder bezocht maar wist toen nog niet dat ik fibromyalgie had.
Contact opgenomen en ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb !!!!
Geen medicijnen voor fibromyalgie, dokter zegt, slik dit of dat, zat meer dagen aan de max van Paracetamol om te kunnen functioneren.
Ben nog jong, heb drukke baan en gezin met 3kinderen dus het was tijd dat ik zelf op ontdekking ging, en weer bij carla terecht gekomen.
Ik ben zo enorm blij dat ik terecht kon, carla is een enorme warme vrouw, eerlijk en open en ik zou het van de daken willen schreeuwen om haar te bedanken voor haar hulp en behandelingen.
Ik kan normaal functioneren zonder pijnstiller en kan super functioneren ook al, heb ik fibromyalgie !!! Ben ook begonnen al vanaf het begin met het dagelijks smeren van magnesium en dat geeft mijn lichaam nog meer kracht.
Op vakantie had ik t twee weken nauwelijks gesmeerd, daar kreeg ik ook de rekening van, mijn lichaam liet t duidelijk voelen.
Meteen bij thuis komen begonnen elke dag de nodige sprays op mijn armen en voelde na paar dagen positief resultaat.
Daarnaast maak ik heel graag gebruik van de brainlight therapie, dat moet je ervaren, dat is niet in woorden uit te leggen, geweldig.
Kijk maar op de site voor omschrijving en nog beter maak een afspraak.
Ik wil in weinig woorden omschrijven en delen dat carla mij geholpen heeft om zo goed als pijnloos te functioneren en dat ik totaal GEEN medicatie meer gebruik.
Ben overtuigd dat ik verder ga komen door te blijven gaan naar carla en de brainlight therapie mij nog sterker en ontspannend in t leven te komen en blijven staan.
Carla enorm bedankt xx
Hans Hans schreef op juni 25, 2018 om 12:13 pm
Na verscheidene ziekenhuisopnames met hartproblemen kreeg ik er een groot probleem bij. Maandenlang erg veel pijn in mijn nek en hoofd. Dit ging 24 uur per dag door, zelfs met, of juist met slapen had ik erg veel last. Ik moest elke keer door een pijngrens heen om fatsoenlijk te kunnen liggen. Naar de huisarts geweest, medicijnen,therapie gekregen maar het verergerde meer dan dat het hielp. Uiteindelijk naar Carla geweest, die had me al eerder geholpen met schouderproblemen. Ook nu weer heeft ze me fantastisch geholpen. Ik ben er niet helemaal vanaf maar kan er nu goed mee omgaan. Dank je Carla voor alles. Liefs Hans x
Carla Carla schreef op juni 25, 2018 om 12:13 pm
Dit is voor mij een wonder,na 6 jaar heftige spierpijnen waardoor mijn leven beperkt werd,kan ik nu meer bewegen en de pijn verminderd,er zijn dagen dat ik helemaal geen pijn meer heb. De artsen vertelden mij zes jaar geleden dat ik de pijn en beperking maar moest accepteren.onmogelijk, vond ik. Na lang zoeken is carla dekkers op mijn pad gekomen en de sessie,s doen hun werk,zelfvertrouwen komt weer terug, en mijn innerlijke tevredenheid. Ik was een onrustige persoon ,nu verheug ik me op mijn nieuwe kans mijn leven weer genieten, zoveel mooie ervaringen in de massage stoel.deze ervaring gun ik iedereen. Ik zag het leven eerst maar somber in .nu is er ruimte in mijn hart gekomen en dat is een wonder. lieve carla dankjewel voor deze prachtige ervaring.hoop je gauw weer te zien .lieve lichtgroet.
Petra Petra schreef op juni 25, 2018 om 12:13 pm
Ik heb al sinds 5 jaar nekklachten (wiplash) en ben al bij verschillende fysio's en krakers geweest. Niemand kond de pijnklachten verminderen, Nu kreeg ik een tip om naar Carla toe te gaan en voor het eerst sinds 5 jaar voel ik verandering en verbetering. Wat een verademing! Dank je wel Carla
tosca hendriks tosca hendriks schreef op juni 25, 2018 om 12:13 pm
Lieve Carla nadat je gistermorgen. Bij mij bent geweest om te kijken of er wateraders. En dergelijke waren kan ik jou vertellen nadat je het probleem. Had opgelost en zei na een paar daagjes. Zal het wel beter gaan heb ik met mijn vriendin dezelfde avond naar het dorp gelopen en terug Geweldig en vanmorgen de tuin gedaan.voor mij ben je een topper.ik heb nog een klein beetje last maar ook dat komt goed dat vertrouw ik wel.dank je wel lieve Carla
Ineke Deumers Ineke Deumers schreef op juni 25, 2018 om 12:12 pm
Ben een paar maanden geleden bij Carla geweest en wilde toch wel even vermelden dat ik weer heel goed kan lopen en bijna zonder pijn . Heb 2versleten heupen en knieën.Bedankt Carla liefs Ineke
Marianne Marianne schreef op juni 25, 2018 om 12:12 pm
Carla, na drie sessies ben ik alweer op de goede weg.
Regenesis / healing is wel heel intensief maar voor mensen die je nog niet kennen de behandelmethodes van Carla zijn in mijn geval heel effectief.
Ik vind Carla lekker nuchter en je kan er echt je eigen zijn.
Als je er een keer bent geweest dan wil je eigenlijk ook tegen mensen zeggen bespaar de tal van behandelingen met therapie want bij Carla is het na 1x al beter. Vooral in mijn geval heb ik al veel kracht gekregen zodat ik weer met beide benen op de grond sta, Carla bedankt, ik zie je snel !
Marjolijn Marjolijn schreef op juni 25, 2018 om 12:12 pm
Hallo Carla,

Onze vrolijke tweejarige dochter bezorgde ons al maandenlang slechte nachten. Ze was heel onrustig 's nachts en was urenlang wakker. 'Kerngezond', was het oordeel van de huisarts en zelf dachten we dat ook. Jij kwam bij ons wichelroede lopen en constateerde veel belasting. Daarnaast ontwaarde je ook entiteiten in ons huis. Door een magneet te plaatsen en ook de entiteiten aan te pakken, neutraliseerde je ons huis. Aan het einde van je consult kwam onze zoon van acht binnen, die niet wist wat je bij ons kwam doen. 'Het voelt hier anders' zei hij uit zichzelf. Dat is toch wonderbaarlijk. Onze dochter is veel beter gaan slapen en daarnaast voelt ons huis veel prettiger aan, vooral de woonkamer. We zijn ontzettend blij dat je bent geweest.

Groeten Marjolijn
frank frank schreef op juni 25, 2018 om 12:12 pm
Hoi Carla,
Bedankt zover voor je "inspanningen".
Ondanks dat je zegt, Ik doe niets hoor..., doe je wel degelijk iets.
Als nuchter iemand heb ik vaak gezegd : ik geloof niet in die onzin. Maar sinds ik bij je ben geweest is mijn visie hierover compleet het tegenovergestelde geworden.
Het blijkt toch als je je open stelt voor een ander en voor de energie die degene je kan geven er veel verandert en je hierdoor gesterkt wordt in je verdere beslissingen en levensstijl. Iets wat het leven een stuk aangenamer en gezonder maakt.
Dank je Carla voor deze ervaringen en ik ga de energie verder verdelen en gebruiken.
Frank
Kelly Kelly schreef op juni 25, 2018 om 12:11 pm
Super, super, super bedankt Carla!
Vlak voor dat ik mijn zoontje van school moest gaan halen 'schiet' het in mijn nek. Zelfs zo erg dat ik niet meer kon bewegen zonder gruwelijk veel pijn. Ik ben alleen, kan niet fietsen en ga dus lopend met mijn jongste zoon aan de hand naar school. Ik vak bijna flauw van de pijn. ondertussen heb ik Carla een bericht gestuurd (heb haar al eerder bij haar mooie engelen healingen mogen ontmoeten) en gevraagd om hulp. Aangezien ik letterlijk niet weg kan om haar op te zoeken, maakt Carla direct tijd voor me vrij om met mij op afstand te werken. Ik zet de televisie maar even aan voor de kids en ga rustig op bed liggen. Na ongeveer 15 minuten wordt ik langzaam in beweging gezet. Mijn hoofd draait allerlei kanten op en ookal doen sommige bewegingen pijn, ik kan mijn hoofd ineens veel verder naar de pijnlijk kant draaien..! Dit gaat zo ongeveer een uur door (Carla geeft aan dat het 30 minuten duurt ongeveer). Als ik dan ga zitten omdat de kids inmiddels zijn komen kijken, gaat het behandelen gewoon door! Kids kijken me wat raar aan, maar spelen lekker verder. Tegen etenstijd bedank ik voor de behandeling en kan weer met veel minder pijn en belemmering de dag door.! Zonder Carla's hulp en die van de lichtwereld, weet ik niet hoe ik deze dag door had moeten komen, met 2 kleine kinderen. ik ben nog niet helemaal van de pijn af, maar dit heeft mijn herstel zeker bespoedigd! Hartstikke fijn en ik ben er zeer dankbaar voor dat Carla me zo snel kon helpen! Redder in nood! Tot gauw, bij de engelen healing, Lieve groetjes Kelly
Patricia Patricia schreef op juni 25, 2018 om 12:11 pm
Van harte gefeliciteerd Carla met je nieuwe praktijkadres! Heel veel succes en mooie ontmoetingen en ervaringen! Warme groet van mij!
Louise Gout Louise Gout schreef op juni 25, 2018 om 12:11 pm
Mooie website Carla, ik wens je veel succes, moge je met je bijzondere lichtwerkers cappaciteiten vele mensen tot troost zijn en een inspiratie voor allen, lieve groetjes van Louise
Ruud Ruud schreef op juni 25, 2018 om 12:11 pm
Hoi Carla, gisteren mocht ik bij je langs komen om mijn gedachten op orde te kunnen brengen. Wederom heb ik een geweldige ervaring mogen meemaken en wil ik je bedanken voor de inzichten die ik gekregen heb!
Deelnemer Deelnemer schreef op juni 25, 2018 om 12:11 pm
Ervaring van een deelnemer:
Toen ik voor het eerst bij Carla kwam viel het me op hoe voor mij onverwacht “nuchter” ze is en van wezen zoveel warmte en hartelijkheid uitstraalt; openheid ook en zeker ook bescheidenheid. Ik ervaar haar als een gever; een mooi mens dat heel veel wil delen van hetgeen zij mag ontvangen..…en doorgeven zo blijkt; heel bijzonder.
Ik werd ontvangen in een ruimte met een sfeer die ontspanning uitstraalt; een kring van een kleine hoeveelheid stoelen nodigde me uit m’n eigen plek te zoeken. In het midden een mooie schaal met brandende drijfkaarsen en bloemen; warmte! Fijn.
Carla liet iedereen even rustig “landen” met een kop koffie of thee en wat lekkers; huiselijk! Fijn.
Carla legt rustig uit wat de bedoeling is en vraagt met name om respectvol met elkaar om te gaan en alles wat er binnen de ruimte gebeurt, ook daar te laten. Ze geeft aan dat je iets kunt voelen, zien of ervaren, maar dat dat niet altijd zo is. Als je niets voelt is het ook oké. Dat wat er is, is goed en het is hoe dan ook positief. Vervolgens haalt ze storende factoren uit de ruimte. Denk daarbij aan een thee-/koffiekan die “sist” of een klok die teveel geluid maakt…..ook kun je als je wilt gaan liggen op een matje; alles is mogelijk en alles is oké.
Zo, ik was er helemaal klaar voor. M’n schoenen uit en beiden voeten op de grond. Ogen dicht en al luisterend naar een korte meditatie/aardingsoefening van Carla kom ik lekker tot rust.
Vervolgens roept Carla de engelen, gidsen en de lichtwereld aan om de groep een healing te laten ondergaan. Ze controleert ook of je openstaat voor de healing; zo niet, dan kan ze ervoor zorgen dat dat wel kan; ook fijn!
Vervolgens zit je zo’n 45 minuten op je stoel en ervaar je datgene wat er mag zijn. Het lijkt lang maar de tijd vliegt voorbij. Deze tijd is moeilijk te beschrijven; je kunt het ‘t beste eens zelf ervaren om te weten wat het is. Voor iedereen is het anders en iedereen beleeft het ook anders. Voor sommigen is het al een hele gewaarwording dat ze zo lang kunnen blijven zitten/stil zitten. Ze hebben even de rust ervoor. De eerste keer zag ik kleuren; paars en groen met name; de keren erna werd mijn hoofd en nek a.h.w. in een bepaalde richting “geduwd” of mijn handen bewogen steeds.
Tijdens de 45 minuten geeft Carla de lichtwezens de mogelijkheid om via haar contact te leggen met ons. Zijzelf houdt zich erbuiten; dat wat er gebeurt is tussen hen en de aanwezigen. Carla doet niets, zoals ze het zegt; ze observeert slechts en verbaast zich ook!
Na de sessie brengt Carla je zg. weer terug. Je bedankt de lichtwezens op je eigen manier en komt rustig weer in je gewone bewustzijn en neemt de tijd om te “landen”. Er staat een flesje water klaar; ook weer erg prettig en attent. De mogelijkheid bestaat om ervaringen te delen.
Zoals bv.: soms zit je in een houding die je zelf niet bepaald zou (willen) bedenken en dan is dat ook oké. Als Carla denkt dat het een houding is die heel belastend voor je is helpt ze je even terug recht, om vervolgens te merken dat je weer terug gaat in diezelfde houding….dit overkwam mijn kinderen…het voelde goed.… de lichtwezens zijn dan kennelijk nog niet klaar met je te helpen.
Een van mijn zonen had al jaren last van trillende handen/vingers. Lastig voor o.a. zijn studie/werk. Nadat hij éénmaal bij Carla was tijdens een healing zei hij nadat hij “gerekt en gestrekt” was “kijk eens naar mijn handen; ze trillen niet meer!”…en dat is geweldig! Een werkelijk wonder; zo voelde het en nog! Hij zei nadien dat het voelde alsof er “ruimte” was gekomen in zijn handen. Echt zo fijn. Een andere zoon staat veel nuchterder t.o.v. een dergelijke healing. Hij was wat sceptisch maar stond er zeker voor open en ging mee. Zijdelingse rek en buigingen tot gevolg en nadien zei hij dat het erg prettig was geweest. Een vervolg kwam. En zo heb ik inmiddels legio mensen kennis laten maken met Carla; een bijzonder mens met een hele mooie gave! Hartelijk dank Carla! Fijn dat je het uitdraagt en dat ik er deelgenoot van mag zijn en met mij velen inmiddels.
Naast de healing heb ik ook eens een privé-behandeling gehad bij Carla. Het eerste wat ze controleerde is of je schedelbasis links en rechts gelijk is van hoogte; evenzo je bekken. Als dat niet zo is behandelt ze je, waarbij ze je amper aanraakt, en je voelt jezelf bewegen. Werkelijk waar; je botten komen op z’n plaats; heel bijzonder! Zelf ervaren! Nadien krijg je je verdere behandeling met net zoveel aandacht en warmte als bij de healing. Bijzonder!
cindy van den Einden cindy van den Einden schreef op juni 25, 2018 om 12:10 pm
Carla, is echt helemaal geweldig!!! Vanacht werd ik wakker met een kloppend gevoel boven in mijn kaak. Ik herkende het gevoel omdat ik al vaker een ontsteking boven mijn kies heb gehad. ( 2 wortelkanaalbehandelingen daarna gehad) nu bij een andere kies. Pijnstillers ingenomen en naar bed gegaan. Toen ik vanochtend wakker werd dacht ik dan ook meteen aan Carla. Zei heeft me al zo vaak geholpen en ook op afstand. En iedere keer op keer weet zij met haar gave me toch weer te verbazen. Ik heb haar gemaild en zoals Carla is maakt ze meteen tijd voor iedereen. Ze vroeg me om even in relaxmodus te gaan zodat ze er aan kon werken. Dat deed ik...en in eerste instantie voelde ik mijn wang heel warm worden en geleidelijk aan de pijn wegtrekken. En nu?? Het is helemaal weg. Ik sta er keer op keer versteld van wat Carla kan. Ze heeft echt een gave en ik denk ook dat omdat ze het met zoveel liefde en bezieling doet dat het werkt. Carla nogmaals super bedankt!! Je bent echt een engel!!!!
Lieve groetjes Cindy
Ans Kersten Ans Kersten schreef op juni 25, 2018 om 12:10 pm
Voor mij was het de eerste keer dat ik bij een Engelen-healing-avond aanwezig was. Het was een heel bijzondere ervaring. De healing begon met een heel aangenaam, warm gevoel op mijn kruin. Alsof er een petje met warmte werd opgelegd. Daarna ging die warmte langzaam door over mijn hele lichaam en mijn handen gloeiden er gewoon van, heerlijk gevoel. Hele zachte, kriebels op mijn gezicht, alsof er een vlinder heel zachtjes langs mijn huid fladderde.......ook heel bijzonder. De nacht daarna sliep ik heel diep en werd de volgende ochtend fit, uitgerust en energiek wakker en dat was lang geleden. De hele dag zo ontzettend fit en energiek geweest, heerlijk!! Wat ook zo bijzonder was, was dat ik na drie kwartier zitten mijn knie niet voelde. Daar heb ik nl al jaren last van en de laatste tijd steeds meer, vooral na lang in de zelfde houding te zitten. Ik voelde me echt geheeld en ik hoop dat ik dat gevoel nog even mag houden. Ik ga dit zeker vaker doen!!
Bedankt Engelen en Carla, voor deze geweldige ervaring!!
Bea Bea schreef op juni 25, 2018 om 12:10 pm
Hoi Carla,bij deze wil ik je bedanken voor het wichelroedelopen bij ons.Onze dochter van vijf had altijd veel moeite met in slaap komen en werd steevast in de nacht wakker om dan bij ons in bed verder te slapen met haar armpjes strak om een van ons heen.Aangezien daar niemand echt van uitrust begon dat natuurlijk op te breken.Ikzelf voelde mij ook nooit echt happy hier in huis,een soort van negatieve energie die mij helemaal leegzoog,was moe en nam niet veel initiatief om iets te doen,alleen de dagelijkse dingen en daar hield het mee op.Via mijn schoonzus kwam ik met wichelroede lopen in aanraking en ook zij had daar een hele positieve ervaring mee.Nou is Carla bij ons geweest en wat bleek? Een en al negatieve energie,Carla heeft een magneet neergelegd en het is een hemelsbreed verschil.Onze dochter gaat probleemloos slapen en komt niet voor de volgende ochtend haar bed nog uit,geweldig!Omdat ze uitgerust wakker wordt heeft ze ook betere zin in de ochtend.Ikzelf voel me ook een stuk lichter als ik thuis ben en heb dus ook veel meer energie.Ik kan het iedereen aanraden want het is voor ons alle vier een stuk fijner hier in huis.
Groetjes Bea
Elly Wiedemeyer Elly Wiedemeyer schreef op juni 25, 2018 om 12:10 pm
Ook ik heb deelgenomen aan de Groeps-healing. Het was een geweldige ervaring en een aanrader voor iedereen die geholpen wil worden door de Engelen en Carla.
Ik was best nerveus voor de Groeps-healing, omdat ik dit nog nooit had gedaan. Toen ik de ruimte binnenkwam was er al een heel plezierige sfeer, natuurlijk neergezet door Carla. Toen ik daar zo zat in de groep, met voor mij allemaal onbekende mensen, dacht ik bij mezelf dat het me niet zou gaan lukken om te ontspannen. Maar wat kenschetst mijn verbazing, nadat Carla met haar rustgevende stem ons vroeg om de ogen te sluiten en ons vroeg te ontspannen? Complete ontspanning, ongelooflijk. Daar zat ik, in de groep, maar ook in mezelf. Tijdens de Groeps-healing hebben wij allen hele speciale, wonderbaarlijke dingen ervaren. Ook ik heb de heldere witte flitslichten gezien en het gekriebel in mijn gezicht gevoeld. Ook zag ik allerlei mooie kleuren toen ik mijn ogen dicht had, wat aangeeft dat de Engelen met je bezig zijn.
Verder liet ik het over me heen komen. De 45 minuten vlogen voorbij. Ik verbaasde me erover dat ik 45 minuten in een statische houding had gezeten, dat kan ik normaal gesproken niet vanwege rug- en nekbeschadigingen na een ernstig auto-ongeluk. Ik had helemaal geen last van mijn rug of nek…
Ik had ook een enorme ontsteking op mijn arm door een beet van een of ander griezelig insect. De knalrode plek liep van de helft van mijn onder arm, elleboog tot de helft van mijn bovenarm. Mijn arm was zo opgezwollen dat ik deze niet meer kon buigen. Ik had er heel veel pijn aan en niet te vergeten enorme jeuk. Ik had zelf al van alles geprobeerd en uiteindelijk heb ik de huisarts om een smeerseltje gevraagd. Toen in zag dat de plek zich alleen maar verder uitbreidde ben ik toch maar even naar de praktijk gegaan. De assistente keek er erg van op en i.p.v. het smeerseltje kreeg ik een kuur van 3 dagen Prednison. Daar had ik natuurlijk helemaal geen zin in. Voor de Groeps-healing ben ik nog bij mijn zus geweest om de plek op mijn arm te laten zien. Na de Groeps-healing ben ik weer naar mijn zus gegaan om te vertellen hoe bijzonder ik de avond had ervaren. Mijn zus vroeg natuurlijk direct naar mijn arm. Ikzelf had nog niet eens gekeken. Maar ik was blij verrast toen ik zag dat de plek aanzienlijk was geslonken en minder pijn deed. Mijn zus vond het ook een wonder. De volgende dag was de plek vrijwel weg. Zonder de kuur Prednison!
Tevens constateerde ik, toen ik bij mijn zus was, dat ik opeens weer met mijn rechter arm op mijn linkerschouder kon krabben en ook met mijn linker arm op mijn rechterschouder. Dit kon ik al enkele maanden niet doen zonder de ene arm te helpen/ondersteunen met de andere arm. Dat was altijd heel pijnlijk. Ook deze kwaal is nu opgelost.
Dank je wel Engelen en Carla natuurlijk, die het allemaal mogelijk maakt!
yvonne van Gisbergen yvonne van Gisbergen schreef op juni 25, 2018 om 12:10 pm
maandagavond 19 aug. een healing gehad van Carla....het was voor iedereen een bijzondere avond met bijzondere ervaringen die men ook kenbaar durfde te maken...3 kwartier hebben we onze ogen mogen sluiten en hebben we ons ontspannen en los gemaakt van ons denken om ons in verbinding te laten komen met ons gevoel en met de engelen...voor mij was het ontspannen niet erg makkelijk..maar schrok nadien wel van het feit dat er 3 kwartier voorbij ...dus ben zeker wel even "weg geweest"...ik zag zeker lichtflitsen..ik voelde mij erg warm worden en had daarbij het gevoel dat de engelen er ook voor mij waren..zeker toen ik die kriebeling onder mijn neus voelde...die meerdere met mij hebben ervaren...net als alsof ''ze''mij wilden vertellen dat ze er ook voor mij waren...heel bijzonder..maar zeker de verhalen van anderen...maar daar kan ik helaas niets over vertellen..dat laat ik uiteraard aan henzelf over...een echte aanrader...zeker gezien het gegeven dat Carlas aanwezigheid ook de aanwezigheid van de Engelen versterkte door er gewoon te zijn...omdat zij een lichtwerker is natuurlijk...al bij al..heeeeel bijzonder...dank je Carla!!!!!
margot van steensel margot van steensel schreef op juni 25, 2018 om 12:09 pm
Dag Carla,

Maandagavond 19 aug.2013 19.00 uur gaf Carla een proefavond wat betreft een "Engelenhealing". Bij het binnen komen was er al een "warm" welkom met rustgevende muziek en brandende kaarsen in een mooie ruimte.De stoelen stonden in een kring klaar en bij elke stoel een flesje water (wat we na afloop van de healing gretig gebruik van werd gemaakt).
Nadat Carla wat uitleg had gegeven was het dan zover; Er werd ons gevraagd de ogen te sluiten,schoenen uit, voeten plat op de grond,om zoveel mogelijk met de grond te aarden. Met een rustige stem liet Carla ons , bij de voeten te beginnen, langzaam met onze gedachten naar boven te gaan om ons hoofd helemaal leeg te maken, met daarbij het Engelencontact. 40 min. hebben de deelnemers met de ogen dicht gezeten op de stoel, langzaam werden wij weer helemaal terug gehaald , door de rustige stem van Carla.Hierna werden enkele ervaringen met de deelnemers besproken. Er waren deelnemers bij die lichtflitsen hadden gezien, een deelnemer had het gevoel dat hij naar achteren werd getrokken, kriebelingen aan de neus.
Al met al was het een bijzondere ervaring, die ik niet had willen missen,ik heb er in ieder geval een goede nachtrust aan overgehouden en mijn intuitie zegt dat zich dat vannacht zal voort zetten.
Het is een echte aanrader een "Engelenhealing" bij te wonen. Dank je wel Carla.