Gastenboek

Welkom op mijn gastenboek.
Ik nodig iedereen uit om zijn ervaringen met vitality spirit hier kenbaar te maken.

Verder wens ik je veel leesplezier.

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 3.229.142.175 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
Soulhealing Soulhealing schreef op juni 25, 2018 om 12:14 pm:
Via Carla ontving ik 5 Soulhealingen op afstand. Als "medium" maakt Carla contact met de Engelen en Gidsen om de Energie op de afgesproken tijd naar mij door te sturen. Het was iedere keer weer een wonderlijke ervaring om letterlijk te voelen dat er 'gewerkt wordt' aan de binnenkant
van mijn lichaam. De eerste keer was dat in hoofdzaak rond de hartstreek en voelde het als een compacte bol Energie. De andere keren voelde de Energie als zachte tintelingen die mijn innerlijk lichaam schoonmaakte van mijn kruin tot aan mijn voetzolen. Het totaal werkte bij mij als één bewustwordings-en transformatieproces. Ik ben me in die periode bewust geworden van een trauma uit mijn vroegste kinderjaren waardoor het voor mij helder werd waarom ik steeds weer werd getriggerd in bepaalde situaties. Ik 'kreeg door' dat ik die triggers met liefdesbewustzijn kon benaderen en aanvaarden, wat HEEL maakt.
Deze Soulhealingen hebben mij mijn Zielsbestemming verduidelijkt. Een beter cadeau had ik me niet kunnen wensen! Mijn weg hierin bestaat uit vergeving als innerlijk proces. Ik wordt daarbij wel degelijk geholpen maar ben me er ook heel sterk van bewust dat mijn 'Eigen' inzet altijd belangrijk is en zal blijven.
Met dank aan Carla.