Gastenboek

Welkom op mijn gastenboek.
Ik nodig iedereen uit om zijn ervaringen met vitality spirit hier kenbaar te maken.

Verder wens ik je veel leesplezier.

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 44.211.26.178 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
80 berichten.
Joke Joke schreef op mei 23, 2023 om 4:18 pm
Vanmiddag weer een fijne behandeling gehad van Carla.
Zo fijn je hoofd en lijf, maar ook mijn hiel ,waar ik pijn aan heb kregen een extra behandeling, je voeld gewoon de warmte, maar ook de reactie van daarna, zo fijn.
Zou zeggen wil je een extra ontspanning heb je vervelende kwaaltjes, aarzeld niet, maak een afspraak, het doet je zo goed. Dank je lieve Carla , voor de fijne behandeling, maar ook voor een luisterde oor.
Joke van Gorkum Joke van Gorkum schreef op maart 15, 2023 om 2:39 pm
Vanmorgen weer bij Carla geweest, voor een fijne behandeling, je voelt de energie in je lichaam stromen, ook een rust, zo fijn, ik raad dit iedereen aan. Carla neemt alle tijd voor je, geeft advies waar je mee verder kunt. Dit kun je zelf ervaren, als je een afspraak met haar maakt.
Marianne Marianne schreef op oktober 11, 2020 om 4:51 pm
Dankjewel Carla Dekkers!
Carla heeft niet veel van je nodig om te kunnen behandelen.
Na een aantal nutteloze behandelingen bij en door de fysiotherapeut dacht ik 'deze pijn hoort bij je voor de rest van je leven'. Geen vreselijke pijn, wel lastig en hinderlijk. Vrijdag bij Carla geweest, behandeling die overigens prettig was, ondergaan en zie daar... Gisteren 4 km gewandeld en vandaag 10 km zonder pijn. Vreemde gewaarwording maar zo ontzettend fijn.
Ook mijn andere vage klacht, slecht kunnen ontspannen en constant het gevoel te hebben 'aan' te moeten staan, is nagenoeg verdwenen.
#Dankbaar #Vertrouwen #Professionaliteit #Integriteit.
Kortom; aanrader!
Joke Joke schreef op juni 23, 2020 om 11:32 am
Vanmorgen weer een behandeling gehad van Carla, en daarna de Brainlight, het doet mijn zo goed, ook het gesprek vooraf zo rustig, spontaan, wat informatie wat en hoe je het kunt invullen over de klachten die je hebt.
Carla heeft een luister oor, en wat ze doet is gewoon fantastisch, ik raad het iedereen aan.
Tosca Hendriks Tosca Hendriks schreef op mei 4, 2020 om 7:44 am
Na een aantal weken zo.n hoofdpijn die ik meteen kreeg als ik in mijn huiskamer kwam heb ik carla gebeld.ik had al een magneet maar soms moet hij verlegt worden.dat was nu ook het geval de volgende dag geen hoofdpijn meer gehad en nog niet ook mijn vastzittend slijm is bijna weg.dank je carla ik raad dit iedereen aan.
Tosca Hendriks Tosca Hendriks schreef op november 11, 2019 om 9:51 am
Ik kreeg steeds meer last van mijn benen
Nam toch magnesium capsules in.maar toen vertelde carla die capsules nemen niet zo veel op in je lichaam.en ben toen de bodylotion van carla gaan gebruiken 2 x per dag smeer ik mijn benen in soms ook mijn armen .al veel minder last in mijn benen en dat na een paar dagen. carla je bent geweldig dank je.
Erika Erika schreef op oktober 15, 2019 om 7:20 am
In april dit jaar heb ik de eerste eenheids- en soulhealings mogen ontvangen. Het is wonderlijk dat je leven echt veranderd. Ik voel me energieker en bekijk de wereld op een andere manier. De processen waar je als mens in zit komen in beweging en er vinden op veel gebieden veranderingen plaats. Werk, gezin, vrienden, zelfs omgeving in mijn geval. Ik ben heel blij dat ik via mijn zus bij Carla en helpers terecht ben gekomen. Nu mag ik weer een aantal healings ontvangen en ik ben vol vertrouwen.
Marion van Heel Marion van Heel schreef op april 18, 2019 om 10:42 am
Ook ik mocht vandaag als mantelzorger een ontspanningssessie ondergaan. Ik waande me in een soort droomvlucht van de efteling. Heerlijke ontspannende muziek, licttherapie en een stevige massage van een stoel. Bijzondere ervaring mag ik wel zeggen. Ontspannen en zeer onder de indruk.
Carla dank je wel.
Conny van Leijsen Conny van Leijsen schreef op april 17, 2019 om 6:58 am
Ik mocht gisteren als mantelzorger een ontspanningssessie ervaren. Dit was een erg bijzondere ervaring.Je gaat echt over in een volledige ontspanning! Mooi om mee te mogen maken. Bedankt!
Toos steenbakker Toos steenbakker schreef op april 16, 2019 om 5:26 pm
Vandaag een ontspanningssessie gehad bij Carla. Het was echt heerlijk en ontspannend.heb er echt van genoten zeker voor herhaling vatbaar dank je wel?carla
Stephanie Stephanie schreef op maart 10, 2019 om 3:04 am
Vlak voor de carnaval bij Carla geweest met flinke stekende pijn in mijn schouder. Omdat ik de hele carnaval moest werken (horeca)maakte ik me ernstige zorgen of ik dit wel zou redden. Na 1 behandeling van Carla voelde ik de pijn langzaam wegzakken en heb ik de hele carnaval pijnloos kunnen werken. Dank je wel lieve Carla
Ans Ans schreef op februari 8, 2019 om 11:04 am
Een lieve nuchtere vrouw, die binnen een dag klaar staat wanneer ik weer eens bel om te checken of de geplaatste magneet nog goed ligt.
Onverklaarbare en beangstigende lichamelijke klachten waar de reguliere medische wereld geen oorzaak en verklaring voor kon vinden. Tenslotte Carla gebeld om mijn huis na te lopen op negatieve energie. Vanaf de eerste keer dat ze een magneet plaatste verdwenen de klachten voor langere tijd. Telkens wanneer ze weer de kop op steken blijkt dat de magneet verplaatst moet worden en is het weer opgelost. Zo fijn!
Anouk Anouk schreef op juni 25, 2018 om 12:15 pm
Carla heeft mij vorige week geholpen met mijn rugklachten. Enkele jaren heb ik al last van lichte scoliose (een vergroeiing in de rug). Na de behandeling heb ik weinig tot geen last meer gehad van mijn rug en ik hoop dus ook dat dit zo blijft. De behandeling was erg prettig en ik voelde me ook op mijn gemak. Dit was mijn eerste ervaring met dit soort behandeling en Carla heeft ervoor gezorgd dat het een goede was.
Yvonne Van Gisbergen Yvonne Van Gisbergen schreef op juni 25, 2018 om 12:15 pm
Vorige week heeft Carla mijn hond behandeld toen hij joekerde van de pijn omdat het mank lopen maar niet wilde verbeteren ...ze heeft hem behandeld..(ze voelde ook zijn verdriet en frustratie !!! prachtiggggg mensen ..bijzonder !!!) en de dag daarna ...tot nu ..is hij weer een blije hond en heeft tien keer minder pijn dan voorheen ..zijn dagen met minder pijn hebben nog steeds de overhand !
Christina Christina schreef op juni 25, 2018 om 12:15 pm
Ik heb enige tijd geleden voor het eerst een behandeling gedaan.
Regenesis in combinatie met Brainlight. Ik vond het heerlijk ontspannen en het gaf mij ook meer energie. Ik merkte ook direct een positief effect in de zin van een grotere bewegingsvrijheid in mijn li-schouder waar ik last van had. Ik vind het een absolute aanrader en ga zeker terugkomen.
Carolien Carolien schreef op juni 25, 2018 om 12:14 pm
Ik heb 1 behandeling gehad bij Carla. Ik voel me echt anders. Heb meer energie en ook geestelijk voel ik zeker verschil. Ben zelfs medicijnen aan het verminderen. Zou het echt iedereen aanraden. Al veel geprobeerd en was op zoek naar deze manier van genezen en herstel. Zo blij dat ik Carla Dekkers bij toeval heb ontmoet. Laat haar nooit meer los. Haar behandelingen zijn echt heerlijk en ontspannen. Dank je wel Carla.
Ineke Deumers Ineke Deumers schreef op juni 25, 2018 om 12:14 pm
Hallo Carla,ben bij jou geweest voor een regenesis behandeling . Lopen ging moeilijk en had veel pijn in mijn nek deze zijn beiden een stuk verbeterd,misschien moet ik nog 1 behandeling hebben. Ook rade je me aan om magnesium te gebruiken ,voel dat ik meer energie krijg en ben niet meer zo moe. Ik kan het iedereen aanraden het werkt echt,heel veel dank Carla lieve groetjes Ineke.
Soulhealing Soulhealing schreef op juni 25, 2018 om 12:14 pm
Via Carla ontving ik 5 Soulhealingen op afstand. Als "medium" maakt Carla contact met de Engelen en Gidsen om de Energie op de afgesproken tijd naar mij door te sturen. Het was iedere keer weer een wonderlijke ervaring om letterlijk te voelen dat er 'gewerkt wordt' aan de binnenkant
van mijn lichaam. De eerste keer was dat in hoofdzaak rond de hartstreek en voelde het als een compacte bol Energie. De andere keren voelde de Energie als zachte tintelingen die mijn innerlijk lichaam schoonmaakte van mijn kruin tot aan mijn voetzolen. Het totaal werkte bij mij als één bewustwordings-en transformatieproces. Ik ben me in die periode bewust geworden van een trauma uit mijn vroegste kinderjaren waardoor het voor mij helder werd waarom ik steeds weer werd getriggerd in bepaalde situaties. Ik 'kreeg door' dat ik die triggers met liefdesbewustzijn kon benaderen en aanvaarden, wat HEEL maakt.
Deze Soulhealingen hebben mij mijn Zielsbestemming verduidelijkt. Een beter cadeau had ik me niet kunnen wensen! Mijn weg hierin bestaat uit vergeving als innerlijk proces. Ik wordt daarbij wel degelijk geholpen maar ben me er ook heel sterk van bewust dat mijn 'Eigen' inzet altijd belangrijk is en zal blijven.
Met dank aan Carla.
Fam. Schapendonk Fam. Schapendonk schreef op juni 25, 2018 om 12:14 pm
Door een val heeft mijn man een hersenbeschadiging opgelopen. Er is door een scheurtje in de schedel vocht bij de hersenen gekomen. Er is daardoor een beschadiging bij o.a. het evenwichtsorgaan ontstaan en de spraak was erg moeizaam en onduidelijk.
Na 2 operaties, een diagnose van Parkinson en een overdosis medicijnen verergerde zijn toestand.

Ik kwam een folder van Vitality Spirit over de Brainlight tegen en zag dat dit o.a. de hersenen prikkelt. Ik heb met zijn specialist overleg gehad om dit te proberen. Deze gaf aan dat het geen kwaad zou kunnen.

Na enkele sessies met de Brainlight merkte ik al duidelijk verschil. Zijn spraak is stukken beter en hij krijgt zijn humor weer terug. Hij is weer meer mens, meer zichzelf geworden.
We gaan nu elke week voor een sessie en ik merk heel duidelijk verschil en verbetering. Ook zijn omgeving maakt opmerkingen dat deze voortuitgang bijzonder is.
Het werkt ook nog eens erg ontspannend en mijn man vind het erg aangenaam.
Wij zijn erg blij dat we deze stap hebben gezet en raden iedereen aan om het ook te proberen.
Cliff Cliff schreef op juni 25, 2018 om 12:14 pm
Beste Carla,

Vrijdag 30 oktober was ik (op aanraden van ons mam) langs geweest voor een behandeling aan o.a. mijn stuitje.

Ik wil je via dit berichtje even ontzettend bedanken voor de genezende energie die je me hebt gegeven. Het was die dag al heel bijzonder om de energie ook letterlijk te voelen, door een vreemd gevoel van korte misselijkheid....en heel heel veel warmte! Maar het pijnlijke gevoel tijdens het zitten en fietsen is ook binnen een week compleet verdwenen! Geweldig om de genezende kracht van mijn eigen lichaam te zien...maar uiteraard een groot dankjewel voor jouw energie!

Vriendelijke groeten en nogmaals dank!
Cliff

Ps. Wat betreft het hongergevoel en het lichtgevoel in mijn hoofd....iets meer eten werkt
En ik neem tegenwoordig een halve eetlepel lijnzaadolie, ivm mogelijk tekort aan omega 3. Goed voor de hersenen!
Dus zou je jouw collega op de eerste verdieping ook willen bedanken voor het gratis advies?