Gastenboek

Welkom op mijn gastenboek.
Ik nodig iedereen uit om zijn ervaringen met Vitality Spirit hier kenbaar te maken.
(Door het omzetten op deze nieuwe site zijn de data van de berichten helaas allemaal hetzelfde geworden)

Verder wens ik je veel leesplezier.

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 54.159.44.54 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
68 entries.
Anouk Anouk schreef op juni 25, 2018 om 12:15 pm:
Carla heeft mij vorige week geholpen met mijn rugklachten. Enkele jaren heb ik al last van lichte scoliose (een vergroeiing in de rug). Na de behandeling heb ik weinig tot geen last meer gehad van mijn rug en ik hoop dus ook dat dit zo blijft. De behandeling was erg prettig en ik voelde me ook op mijn gemak. Dit was mijn eerste ervaring met dit soort behandeling en Carla heeft ervoor gezorgd dat het een goede was.
Yvonne Van Gisbergen Yvonne Van Gisbergen schreef op juni 25, 2018 om 12:15 pm:
Vorige week heeft Carla mijn hond behandeld toen hij joekerde van de pijn omdat het mank lopen maar niet wilde verbeteren ...ze heeft hem behandeld..(ze voelde ook zijn verdriet en frustratie !!! prachtiggggg mensen ..bijzonder !!!) en de dag daarna ...tot nu ..is hij weer een blije hond en heeft tien keer minder pijn dan voorheen ..zijn dagen met minder pijn hebben nog steeds de overhand !
Christina Christina schreef op juni 25, 2018 om 12:15 pm:
Ik heb enige tijd geleden voor het eerst een behandeling gedaan.
Regenesis in combinatie met Brainlight. Ik vond het heerlijk ontspannen en het gaf mij ook meer energie. Ik merkte ook direct een positief effect in de zin van een grotere bewegingsvrijheid in mijn li-schouder waar ik last van had. Ik vind het een absolute aanrader en ga zeker terugkomen.
Carolien Carolien schreef op juni 25, 2018 om 12:14 pm:
Ik heb 1 behandeling gehad bij Carla. Ik voel me echt anders. Heb meer energie en ook geestelijk voel ik zeker verschil. Ben zelfs medicijnen aan het verminderen. Zou het echt iedereen aanraden. Al veel geprobeerd en was op zoek naar deze manier van genezen en herstel. Zo blij dat ik Carla Dekkers bij toeval heb ontmoet. Laat haar nooit meer los. Haar behandelingen zijn echt heerlijk en ontspannen. Dank je wel Carla.
Ineke Deumers Ineke Deumers schreef op juni 25, 2018 om 12:14 pm:
Hallo Carla,ben bij jou geweest voor een regenesis behandeling . Lopen ging moeilijk en had veel pijn in mijn nek deze zijn beiden een stuk verbeterd,misschien moet ik nog 1 behandeling hebben. Ook rade je me aan om magnesium te gebruiken ,voel dat ik meer energie krijg en ben niet meer zo moe. Ik kan het iedereen aanraden het werkt echt,heel veel dank Carla lieve groetjes Ineke.
Soulhealing Soulhealing schreef op juni 25, 2018 om 12:14 pm:
Via Carla ontving ik 5 Soulhealingen op afstand. Als "medium" maakt Carla contact met de Engelen en Gidsen om de Energie op de afgesproken tijd naar mij door te sturen. Het was iedere keer weer een wonderlijke ervaring om letterlijk te voelen dat er 'gewerkt wordt' aan de binnenkant
van mijn lichaam. De eerste keer was dat in hoofdzaak rond de hartstreek en voelde het als een compacte bol Energie. De andere keren voelde de Energie als zachte tintelingen die mijn innerlijk lichaam schoonmaakte van mijn kruin tot aan mijn voetzolen. Het totaal werkte bij mij als één bewustwordings-en transformatieproces. Ik ben me in die periode bewust geworden van een trauma uit mijn vroegste kinderjaren waardoor het voor mij helder werd waarom ik steeds weer werd getriggerd in bepaalde situaties. Ik 'kreeg door' dat ik die triggers met liefdesbewustzijn kon benaderen en aanvaarden, wat HEEL maakt.
Deze Soulhealingen hebben mij mijn Zielsbestemming verduidelijkt. Een beter cadeau had ik me niet kunnen wensen! Mijn weg hierin bestaat uit vergeving als innerlijk proces. Ik wordt daarbij wel degelijk geholpen maar ben me er ook heel sterk van bewust dat mijn 'Eigen' inzet altijd belangrijk is en zal blijven.
Met dank aan Carla.
Fam. Schapendonk Fam. Schapendonk schreef op juni 25, 2018 om 12:14 pm:
Door een val heeft mijn man een hersenbeschadiging opgelopen. Er is door een scheurtje in de schedel vocht bij de hersenen gekomen. Er is daardoor een beschadiging bij o.a. het evenwichtsorgaan ontstaan en de spraak was erg moeizaam en onduidelijk.
Na 2 operaties, een diagnose van Parkinson en een overdosis medicijnen verergerde zijn toestand.

Ik kwam een folder van Vitality Spirit over de Brainlight tegen en zag dat dit o.a. de hersenen prikkelt. Ik heb met zijn specialist overleg gehad om dit te proberen. Deze gaf aan dat het geen kwaad zou kunnen.

Na enkele sessies met de Brainlight merkte ik al duidelijk verschil. Zijn spraak is stukken beter en hij krijgt zijn humor weer terug. Hij is weer meer mens, meer zichzelf geworden.
We gaan nu elke week voor een sessie en ik merk heel duidelijk verschil en verbetering. Ook zijn omgeving maakt opmerkingen dat deze voortuitgang bijzonder is.
Het werkt ook nog eens erg ontspannend en mijn man vind het erg aangenaam.
Wij zijn erg blij dat we deze stap hebben gezet en raden iedereen aan om het ook te proberen.
Cliff Cliff schreef op juni 25, 2018 om 12:14 pm:
Beste Carla,

Vrijdag 30 oktober was ik (op aanraden van ons mam) langs geweest voor een behandeling aan o.a. mijn stuitje.

Ik wil je via dit berichtje even ontzettend bedanken voor de genezende energie die je me hebt gegeven. Het was die dag al heel bijzonder om de energie ook letterlijk te voelen, door een vreemd gevoel van korte misselijkheid....en heel heel veel warmte! Maar het pijnlijke gevoel tijdens het zitten en fietsen is ook binnen een week compleet verdwenen! Geweldig om de genezende kracht van mijn eigen lichaam te zien...maar uiteraard een groot dankjewel voor jouw energie!

Vriendelijke groeten en nogmaals dank!
Cliff

Ps. Wat betreft het hongergevoel en het lichtgevoel in mijn hoofd....iets meer eten werkt
En ik neem tegenwoordig een halve eetlepel lijnzaadolie, ivm mogelijk tekort aan omega 3. Goed voor de hersenen!
Dus zou je jouw collega op de eerste verdieping ook willen bedanken voor het gratis advies?
stefanie stefanie schreef op juni 25, 2018 om 12:13 pm:
Het duurde hele tijd voordat ze bij mij fibromyalgie hadden vast gesteld.
Als je het dan weet moet je een lange weg gaan om te zoeken ermee om te gaan.
Alles geprobeerd, veel geïnvesteerd maar allemaal zonder resultaat.
Carla had ik al eens eerder bezocht maar wist toen nog niet dat ik fibromyalgie had.
Contact opgenomen en ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb !!!!
Geen medicijnen voor fibromyalgie, dokter zegt, slik dit of dat, zat meer dagen aan de max van Paracetamol om te kunnen functioneren.
Ben nog jong, heb drukke baan en gezin met 3kinderen dus het was tijd dat ik zelf op ontdekking ging, en weer bij carla terecht gekomen.
Ik ben zo enorm blij dat ik terecht kon, carla is een enorme warme vrouw, eerlijk en open en ik zou het van de daken willen schreeuwen om haar te bedanken voor haar hulp en behandelingen.
Ik kan normaal functioneren zonder pijnstiller en kan super functioneren ook al, heb ik fibromyalgie !!! Ben ook begonnen al vanaf het begin met het dagelijks smeren van magnesium en dat geeft mijn lichaam nog meer kracht.
Op vakantie had ik t twee weken nauwelijks gesmeerd, daar kreeg ik ook de rekening van, mijn lichaam liet t duidelijk voelen.
Meteen bij thuis komen begonnen elke dag de nodige sprays op mijn armen en voelde na paar dagen positief resultaat.
Daarnaast maak ik heel graag gebruik van de brainlight therapie, dat moet je ervaren, dat is niet in woorden uit te leggen, geweldig.
Kijk maar op de site voor omschrijving en nog beter maak een afspraak.
Ik wil in weinig woorden omschrijven en delen dat carla mij geholpen heeft om zo goed als pijnloos te functioneren en dat ik totaal GEEN medicatie meer gebruik.
Ben overtuigd dat ik verder ga komen door te blijven gaan naar carla en de brainlight therapie mij nog sterker en ontspannend in t leven te komen en blijven staan.
Carla enorm bedankt xx
Hans Hans schreef op juni 25, 2018 om 12:13 pm:
Na verscheidene ziekenhuisopnames met hartproblemen kreeg ik er een groot probleem bij. Maandenlang erg veel pijn in mijn nek en hoofd. Dit ging 24 uur per dag door, zelfs met, of juist met slapen had ik erg veel last. Ik moest elke keer door een pijngrens heen om fatsoenlijk te kunnen liggen. Naar de huisarts geweest, medicijnen,therapie gekregen maar het verergerde meer dan dat het hielp. Uiteindelijk naar Carla geweest, die had me al eerder geholpen met schouderproblemen. Ook nu weer heeft ze me fantastisch geholpen. Ik ben er niet helemaal vanaf maar kan er nu goed mee omgaan. Dank je Carla voor alles. Liefs Hans x
Carla Carla schreef op juni 25, 2018 om 12:13 pm:
Dit is voor mij een wonder,na 6 jaar heftige spierpijnen waardoor mijn leven beperkt werd,kan ik nu meer bewegen en de pijn verminderd,er zijn dagen dat ik helemaal geen pijn meer heb. De artsen vertelden mij zes jaar geleden dat ik de pijn en beperking maar moest accepteren.onmogelijk, vond ik. Na lang zoeken is carla dekkers op mijn pad gekomen en de sessie,s doen hun werk,zelfvertrouwen komt weer terug, en mijn innerlijke tevredenheid. Ik was een onrustige persoon ,nu verheug ik me op mijn nieuwe kans mijn leven weer genieten, zoveel mooie ervaringen in de massage stoel.deze ervaring gun ik iedereen. Ik zag het leven eerst maar somber in .nu is er ruimte in mijn hart gekomen en dat is een wonder. lieve carla dankjewel voor deze prachtige ervaring.hoop je gauw weer te zien .lieve lichtgroet.
Petra Petra schreef op juni 25, 2018 om 12:13 pm:
Ik heb al sinds 5 jaar nekklachten (wiplash) en ben al bij verschillende fysio's en krakers geweest. Niemand kond de pijnklachten verminderen, Nu kreeg ik een tip om naar Carla toe te gaan en voor het eerst sinds 5 jaar voel ik verandering en verbetering. Wat een verademing! Dank je wel Carla
tosca hendriks tosca hendriks schreef op juni 25, 2018 om 12:13 pm:
Lieve Carla nadat je gistermorgen. Bij mij bent geweest om te kijken of er wateraders. En dergelijke waren kan ik jou vertellen nadat je het probleem. Had opgelost en zei na een paar daagjes. Zal het wel beter gaan heb ik met mijn vriendin dezelfde avond naar het dorp gelopen en terug Geweldig en vanmorgen de tuin gedaan.voor mij ben je een topper.ik heb nog een klein beetje last maar ook dat komt goed dat vertrouw ik wel.dank je wel lieve Carla
Ineke Deumers Ineke Deumers schreef op juni 25, 2018 om 12:12 pm:
Ben een paar maanden geleden bij Carla geweest en wilde toch wel even vermelden dat ik weer heel goed kan lopen en bijna zonder pijn . Heb 2versleten heupen en knieën.Bedankt Carla liefs Ineke
Marianne Marianne schreef op juni 25, 2018 om 12:12 pm:
Carla, na drie sessies ben ik alweer op de goede weg.
Regenesis / healing is wel heel intensief maar voor mensen die je nog niet kennen de behandelmethodes van Carla zijn in mijn geval heel effectief.
Ik vind Carla lekker nuchter en je kan er echt je eigen zijn.
Als je er een keer bent geweest dan wil je eigenlijk ook tegen mensen zeggen bespaar de tal van behandelingen met therapie want bij Carla is het na 1x al beter. Vooral in mijn geval heb ik al veel kracht gekregen zodat ik weer met beide benen op de grond sta, Carla bedankt, ik zie je snel !
Marjolijn Marjolijn schreef op juni 25, 2018 om 12:12 pm:
Hallo Carla,

Onze vrolijke tweejarige dochter bezorgde ons al maandenlang slechte nachten. Ze was heel onrustig 's nachts en was urenlang wakker. 'Kerngezond', was het oordeel van de huisarts en zelf dachten we dat ook. Jij kwam bij ons wichelroede lopen en constateerde veel belasting. Daarnaast ontwaarde je ook entiteiten in ons huis. Door een magneet te plaatsen en ook de entiteiten aan te pakken, neutraliseerde je ons huis. Aan het einde van je consult kwam onze zoon van acht binnen, die niet wist wat je bij ons kwam doen. 'Het voelt hier anders' zei hij uit zichzelf. Dat is toch wonderbaarlijk. Onze dochter is veel beter gaan slapen en daarnaast voelt ons huis veel prettiger aan, vooral de woonkamer. We zijn ontzettend blij dat je bent geweest.

Groeten Marjolijn
frank frank schreef op juni 25, 2018 om 12:12 pm:
Hoi Carla,
Bedankt zover voor je "inspanningen".
Ondanks dat je zegt, Ik doe niets hoor..., doe je wel degelijk iets.
Als nuchter iemand heb ik vaak gezegd : ik geloof niet in die onzin. Maar sinds ik bij je ben geweest is mijn visie hierover compleet het tegenovergestelde geworden.
Het blijkt toch als je je open stelt voor een ander en voor de energie die degene je kan geven er veel verandert en je hierdoor gesterkt wordt in je verdere beslissingen en levensstijl. Iets wat het leven een stuk aangenamer en gezonder maakt.
Dank je Carla voor deze ervaringen en ik ga de energie verder verdelen en gebruiken.
Frank
Kelly Kelly schreef op juni 25, 2018 om 12:11 pm:
Super, super, super bedankt Carla!
Vlak voor dat ik mijn zoontje van school moest gaan halen 'schiet' het in mijn nek. Zelfs zo erg dat ik niet meer kon bewegen zonder gruwelijk veel pijn. Ik ben alleen, kan niet fietsen en ga dus lopend met mijn jongste zoon aan de hand naar school. Ik vak bijna flauw van de pijn. ondertussen heb ik Carla een bericht gestuurd (heb haar al eerder bij haar mooie engelen healingen mogen ontmoeten) en gevraagd om hulp. Aangezien ik letterlijk niet weg kan om haar op te zoeken, maakt Carla direct tijd voor me vrij om met mij op afstand te werken. Ik zet de televisie maar even aan voor de kids en ga rustig op bed liggen. Na ongeveer 15 minuten wordt ik langzaam in beweging gezet. Mijn hoofd draait allerlei kanten op en ookal doen sommige bewegingen pijn, ik kan mijn hoofd ineens veel verder naar de pijnlijk kant draaien..! Dit gaat zo ongeveer een uur door (Carla geeft aan dat het 30 minuten duurt ongeveer). Als ik dan ga zitten omdat de kids inmiddels zijn komen kijken, gaat het behandelen gewoon door! Kids kijken me wat raar aan, maar spelen lekker verder. Tegen etenstijd bedank ik voor de behandeling en kan weer met veel minder pijn en belemmering de dag door.! Zonder Carla's hulp en die van de lichtwereld, weet ik niet hoe ik deze dag door had moeten komen, met 2 kleine kinderen. ik ben nog niet helemaal van de pijn af, maar dit heeft mijn herstel zeker bespoedigd! Hartstikke fijn en ik ben er zeer dankbaar voor dat Carla me zo snel kon helpen! Redder in nood! Tot gauw, bij de engelen healing, Lieve groetjes Kelly
Patricia Patricia schreef op juni 25, 2018 om 12:11 pm:
Van harte gefeliciteerd Carla met je nieuwe praktijkadres! Heel veel succes en mooie ontmoetingen en ervaringen! Warme groet van mij!
Louise Gout Louise Gout schreef op juni 25, 2018 om 12:11 pm:
Mooie website Carla, ik wens je veel succes, moge je met je bijzondere lichtwerkers cappaciteiten vele mensen tot troost zijn en een inspiratie voor allen, lieve groetjes van Louise
© Copyright - Krijgsman Solutions