Aquarius Angels® Healing

Een Aquarius Angels® healing, is een bijzondere Heling van deze nieuwe tijd. Deze Heling helpt mensen die een klacht hebben zoals chronische pijn/aandoeningen, ziekten, acute klachten, angsten en andere psychische problemen. Aquarius Angels® zijn Engelen die ook wel bekend staan als de helende Engelen. Ze zijn als groep volledig gericht op het verhogen van de menselijke trilling.

Deze trilling kan pas sinds 21 December 2012 ( energetische omslag) worden aangeboden omdat de mens dit niet eerder kon ontvangen en zal de komende jaren steeds meer op de voorgrond treden. Het verhogen van de trilling zorgt voor een helende frequentie.

Een Aquarius Angels®Healing zal als volgt verlopen. Eerst bespreken we het doel van de sessie en hoe deze zal verlopen. Daarna wordt het lichaam op bepaalde punten licht aangeraakt met de vingertoppen om deze op het juiste trillingsniveau te brengen. De energie van de Aquarius Angels® is erg subtiel, maar kan op sommige punten gevoeliger zijn. Het is zelfs mogelijk dat je deze punten tot een dag na de sessie nog voelt. Je voelt dan als het ware dat de Aquarius Angels® nog bezig zijn met jou en de Heling.

Na de Helingsessie ontvang je van mij een flesje Lastral. Dit zijn druppels, welke voornamelijk uit water bestaan, die ik bij de sessie afstem op het trillingsniveau of frequentie van het doel van de sessie. Dit kun je zien als een soort van spirituele nazorg van de Aquarius Angels® op de sessie. Op deze manier blijf je de trilling van de sessie aangereikt krijgen. Je dient deze druppels 4 x daags (bij maaltijden en voor slapen gaan) in te nemen. Je druppelt 4 druppels in een beetje water.

Meestal is één sessie voldoende om de klacht te helen, in sommige gevallen twee. Een eventuele tweede sessie kan pas na 4 weken plaatsvinden na een eerste sessie. Een sessie zal in totaal niet langer dan 30 minuten duren en zal voor een vastgestelde prijs van € 50,- worden aangeboden.

Niet eerder is er zo’n effectieve en eigentijdse Heling aangeboden. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen